60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

- Καταστήματα -

Η εταιρία Β. Δαβανόπουλος Α.Ε.Ε. είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις δικύκλου στη Β. Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Παναγιώτη Δαβανόπουλο, λειτουργώντας ως συνεργείο, ενώ το 1973 έγινε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda και λίγο αργότερα επεκτάθηκε και στις πωλήσεις μοτοσυκλετών. Σταδιακά, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του γιου του κ. Παναγιώτη Δαβανόπουλου, Βασίλη, που μεγάλωσε μέσα σε αυτήν κληρονομώντας από τον πατέρα του την αγάπη και το πάθος του για τη μοτοσυκλέτα.

Το 1984, που ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, ο γιος, Βασίλης Δαβανόπουλος, ιδρύθηκε κάθετη μονάδα δικτύου Honda με πωλήσεις, service,ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Μετρώντας από το 1960, η εταιρεία φέτος αγγίζει τα 61 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο.

Το σημερινό κατάστημα της εταιρείας επί της οδού Μοναστηρίου 102 στη Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία HONDA ΔABANOΠΟΥΛΟΣ αποτελεί μια άριστα οργανωμένη κάθετη μονάδα Honda, έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας Honda. Εδώ θα βρείτε αξεσουάρ για τον αναβάτη, ανταλλακτικά, γεννήτριες, γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία κήπου Honda,  τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστοσελίδας μας.

φωτογραφία καταστημάτος

Το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας επί της οδού Μοναστηρίου 106, με την επωνυμία MOTO ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, αποτελεί  εκθεσιακό χώρο Sym, Daytona και Quadro. Εκεί φιλοξενείται και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Honda καθώς και των παραπάνω εταιρειών.

Το προσεγμένο και ουσιαστικό after sales δίνει αξιοπιστία και διαχρονικότητα στην εταιρεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στο κομμάτι του service, η εταιρεία παρέχει μηχανάκι εξυπηρέτησης μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή της μοτοσυκλέτας σας, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία.

Επισκεπτόμενοι την εταιρεία Β. Δαβανόπουλος Α.Ε.Ε. , θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλα τα νέα μοντέλα των παραπάνω εταιρειών που κυκλοφορούν στην αγορά. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη όχι μόνο όσον αφορά την αγορά της μοτοσυκλέτας, αλλά και η διαχρονική εξυπηρέτηση του στο κομμάτι του after sales.

- Φωτογραφίες -

- Επικοινωνία -

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα:

  • 2310 515787
  • 2310 554701
  • eshop@motodavanopoulos.gr