atv

Διαθέσιμα Χρώματα

Συνήθως αναφέρεται ως “ATV”, το Snarler Quad Bike είναι ικανό να μεταφέρει βαριά φορτία και είναι ένα ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο 4-τροχο. Έχοντας υπερβεί τις ελάχιστες απαιτήσεις ασφαλείας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση, το Snarler AT6 S είναι ένα εξαιρετικά σταθερό Quad Bike και είναι επίσης εξοπλισμένο με μια συμβατή Συσκευή Προστασίας Χειριστή στο σημείο πώλησης. Εξοπλισμένο με το T-BOX και μια αυτόνομη εφαρμογή για το smartphone σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης παρακολούθησης, του τηλεχειριστηρίου και της παρακολούθησης ασφαλείας του Quad Bike σας μέσω του Smart Commanding System (SCS).

ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ & ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Segway Powersports στην Αυστραλία, το Telematics BOX (T-BOX) είναι ένα τυπικό τερματικό συνδεδεμένου οχήματος που παρέχει πολλαπλές διαδικτυακές εφαρμογές, όπως απομακρυσμένη παρακολούθηση οχήματος, τηλεχειριστήριο, παρακολούθηση ασφάλειας και προειδοποίηση μέσω επικοινωνίας 4G, Bluetooth και CAN. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο του οχήματός σας μέσω του Smart Commanding System (SCS). Αυτή η έξυπνη αλληλεπίδραση με το Segway Powersport όχημά σας παρέχει κορυφαία ασφάλεια στον κλάδο και σας οδηγεί σε επικά μέρη για οδήγηση!

ΕΠΕΙΓΟΝ

Προσθέστε ένα άτομο επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης SOS. Σε περίπτωση σοβαρής σύγκρουσης/κύλισης, η εφαρμογή θα στείλει αυτόματα ένα SMS με την τοποθεσία σας σε αυτό το άτομο.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Αποκτήστε το όριο ταχύτητας και τις ρυθμίσεις EPS στο τηλέφωνό σας. Προσαρμόστε το αυτοκίνητό σας Segway για τη δική σας προσωπική εφαρμογή!

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΟΜΑΔΑ

Συνεργαστείτε με τους φίλους σας! Ο χάρτης εκτός σύνδεσης, η ασύρματη τοποθεσία και η ασύρματη συνδεσιμότητα τηλεφώνου σάς βοηθούν να πλοηγείτε και να ανακαλύπτετε νέες τοποθεσίες κάθε φορά που οδηγείτε.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Προβολή δεδομένων οχήματος: υπολειπόμενα χιλιόμετρα, ροπή σε πραγματικό χρόνο, ιπποδύναμη, λειτουργία EPS, υποσύνολο χιλιόμετρα, καμπύλη ταχύτητας και πολλά άλλα.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Ο υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, 4-χρονος κινητήρας DOHC 570cc αποδίδει μέγιστο 44HP και 48N·m ροπής. Ο κινητήρας 570CC υιοθετεί τη βέλτιστη σχεδίαση του μπουζί μονωτή και του βελτιστοποιημένου CAM. Με την προσθήκη του ηλεκτρονικού συστήματος ψεκασμού καυσίμου, το σύστημα μετάδοσης κίνησης έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα σε περιβάλλον υψηλής/χαμηλής θερμοκρασίας και μεγάλου υψομέτρου.

ΕΞΥΠΝΟ EPS – ΞΕΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ.

Το Smart EPS System της Segway έχει σχεδιαστεί με τυπικές λειτουργίες/comfort/sport modes που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες πρόσφυσης. Από χλοοτάπητα μέχρι βράχια και λάσπη. Το Snarler Quad Bike προσφέρει όλη την πρόσφυση που χρειάζεστε για να κατακτήσετε το δύσκολο έδαφος. Το EPS μπορεί να μετατραπεί on-the-fly σε μία από τις τρεις ρυθμίσεις, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε στην εφαρμογή. Η διαδρομή είναι προσαρμόσιμη για διαφορετικούς οδηγούς, εδάφη και συνθήκες δρόμου

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ DIFF-STEERING + REAR DIFF-LOCK

Το Snarler διαθέτει σπειροειδή άξονα μπροστινής/πίσω σταθερής μετάδοσης κίνησης, ενώ το διαφορικό του μπροστινού άξονα επιτρέπει την ομαλή εναλλαγή μεταξύ κίνησης 2 και 4 τροχών. Το κλείδωμα του διαφορικού του πίσω άξονα μπορεί επίσης να αλλάξει χειροκίνητα κατά την κίνηση, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση εκτός δρόμου.

Εναλλακτης Θερμοτητας

Το Σύστημα ψύξης νερού και λαδιου του εναλλακτη θερμότητα βελτιωνει την αξιοπιστια της ισχυος εξοδου κατω απο δυσκολες συνθηκες οδηγης εκτος δρομου.

Dymanic Powertrain Τεχνικος Σχεδιασμος

Ο υγροψυκτος, μονοκυλινδρος, 4 χρονος κινητηρας DOHC των 570cc, αποδιδει μεγιστη ισχυ 44Hp και 48Nm ροπης. Με την προσθηκη ηλεκτρονικου συστηματος ψεκασμου καυσιμου, προσαρμοζετε τελεια παντου, ανεξαρτητα θερμοκρασιας & σε ολα τα υψομετρα.

Συστημα Εμβολου με λαδι διπλου κυκλωματος, συστημα ψυξης

Το συστημα εμβολου με λαδι διπλου κυκλωματος κατεβαζει γρηγορα τη θερμοκρασια του κυλινδρου. Αφηστε Αφοβα το αιμα σας να βραζει.

ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Segway Snarler AT6 L είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ εμπρός και πίσω που προσαρμόζονται σε κάθε έδαφος και στυλ οδήγησης. Η μπροστινή ανάρτηση είναι διπλή A-Arm με διαδρομή 7 in./ 180mm. Η πίσω ανάρτηση έχει 8,3 in./210mm διαδρομής. Με απόσταση 10,7 ίντσες/270 mm από το έδαφος, το Segway Snarler ξεπερνά εύκολα τα εμπόδια και κάνει τη βόλτα σας απολαυστική και άνετη.

SMART MOVING & SMART FUN

AirLock – Remote Unlock. Όταν πλησιάζετε το Snarler σας, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μέσω του Bluetooth του κινητού σας τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να ξεκλειδώσετε το όχημά σας από απόσταση με το κινητό σας τηλέφωνο ως κλειδί.

Set – Driving Settings. Αποκτήστε τις Ρυθμίσεις Ορίων Ταχύτητας και του EPS τιμονιού στο τηλέφωνό σας. Mπορείς να προσαρμόσεις το Snarler σου σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο και να απολαύσεις την οδήγηση που επιθυμείς!

Security Guarantee. Προσθήκη υπεύθυνου επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης SOS. Σε περίπτωση σοβαρής σύγκρουσης ή ανατροπής του οχήματος, η εφαρμογή θα στείλει αυτόματα SMS με την τοποθεσία του συμβάντος στον υπεύθυνο επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης.

Wireless Team Up. Δικτυωθείτε με φίλους. Ο χάρτης εκτός σύνδεσης, η ασύρματη τοποθεσία και επικοινωνία σας βοηθούν να εξερευνήσετε κάθε καινούριο μέρος που επισκέπτεστε.

Τruck – Real-Time Data. Προβολή δεδομένων οχήματος: υπολειπόμενη χιλιομετρική απόσταση, ροπή σε πραγματικό χρόνο, ιπποδύναμη, λειτουργία EPS , μερικό χιλιομετρητή, καμπύλη ταχύτητας κ.λπ.

 

Τιμή:  Segway Snarler AT6L Classic 8.940

Τιμή:  Segway Snarler AT6L Classic Cargo Box : 9.140

Τιμή:  Segway Snarler AT6L Special 9.400€ 

Τιμή:  Segway Snarler AT6L Special Cargo Box 9.600€ 


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ :

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ SEGWAY

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Φωτογραφίες

Αξεσουαρ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΨΥΞΗΥγρόψυκτο
ΦΩΤΑΑλογόνου
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1
ΙΣΧΥΣ44 Hp
ΡΟΠΗ48 Nm
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα
ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣΣύστημα On-Demand 2WD/4WD
ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ2WD/4WD/DIFF LOCK (με κλείδωμα)
ΜΕΤΑΔΟΣΗCVTECH CANADA Σχέσεις L/H/N/R/P
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)235 x 128 x 143 cm (92.5 x 50.4 x 56.3″)
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ145cm (57.1”)
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ27cm (10.6”)
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΜΠΡΟΣ/ΠΙΣΩ)40kg (88lbs)/60kg (132lbs)
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ36,6″
ΒΑΡΟΣ384 kg
ΦΡΕΝΑΥδραυλικό δισκόφρενο τεσσάρων τροχών
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗDual A-Arm 18cm
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗDual A-Arm 21cm
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.25 x 8-12 / 26 x 8-12 / 26 x 8-14
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.25 x 10-12 / 26 x 10-12 / 26 x 10-14