Διαθέσιμα Χρώματα

Virtus 300 Μαγνητίζει τα βλέμματα

Εντυπωσιακή Εμφάνιση – LED Φώτα

Ο δυναμικός σχεδιασμός του Virtus αντανακλά πλήρως τη φιλοσοφία κατασκευής του, με επιθετικές γραμμές που συμπληρώνονται από τους LED προβολείς, οι οποίοι ακολουθούν την πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική της μπροστινής όψης του scooter, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια φυσική δέσμη. Επιπλέον, το Virtus διαθέτει προεγκατάσταση για τοποθέτηση προβολέων ομίχλης.

Ευανάγνωστη LCD 5” Οθόνη

Η LCD οθόνη 5” προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της πίεσης των ελαστικών και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος) με ευανάγνωστες και μεγάλες ενδείξεις.

Αλουμινένιο Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής

Το αλουμινένιο τιμόνι του Virtus 300 είναι ξεχωριστό όπως ακριβώς στις μοτοσυκλέτες, μεταβλητής διατομής, που εδράζεται σε καβαλέτα, το οποίο προσφέρει έναν εξαιρετικό μοχλό που συμβάλλει τα μέγιστα στο να διατηρηθεί ο έλεγχος σε χωματόδρομους και κακής ποιότητας άσφαλτο.

Άνετη και Αντιολισθητική Σέλα

Η ενιαία σέλα προσφέρει χώρους και άνεση τόσο στον αναβάτη, όσο και στο συνεπιβάτη που τον τοποθετεί σε λίγο ψηλότερη θέση. Διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και δύο διαφορετικές υφές. Η σχάρα που ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό – ανεβάζοντας το επίπεδο πρακτικότητας του Virtus – παίζει και το ρόλο των χειρολαβών για τη στήριξη του συνεπιβάτη.

Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα

Η ζελατίνα του Virtus 300 ρυθμίζεται πανεύκολα σε τρεις θέσεις, χωρίς τη χρήση εργαλείων, προσφέροντας επαρκέστατη κάλυψη στον αναβάτη.

Φρένα J.Juan και ABS

Το πακέτο των φρένων περιλαμβάνει την ακτινική δαγκάνα δύο εμβόλων της J.Juan μπροστά, μαζί με ένα δίσκο τύπου “μαργαρίτα” 240mm και φυσικά ABS για απόλυτη ασφάλεια κατά την πέδηση. Πίσω, διαθέτει ένα δίσκο 220mm με δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων. Το Virtus είναι εφοδιασμένο και με ένα σύστημα προειδοποίησης σε απότομη πέδηση, όπου τα φλας αναβοσβήνουν ως προειδοποίηση στο όχημα που ακολουθεί.

Αναρτήσεις KYB

Η πίσω ανάρτηση αποτελείται από δύο ξεχωριστά αμορτισέρ με δοχείο εκτόνωσης που καλύπτουν τις απαιτήσεις για κίνηση σε δρόμους με ανωμαλίες, όπως και στο χωμάτινο τερέν, προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη οδηγική άνεση, ενώ όπως και το πιρούνι προέρχονται από την KYB.

Πρακτική Παροχή Ρεύματος 12V/10Αh

Ακριβώς δίπλα από τα όργανα, υπάρχει η παροχή ρεύματος 12V/10Ah που συμπληρώνει το πακέτο των πρακτικών λύσεων που προσφέρει το Virtus 300.

Στάνταρ Θερμαινόμενα Γκριπ

Το Virtus είναι εξοπλισμένο και με θερμαινόμενα γκριπ, με λειτουργία τριών σταδίων, τα οποία προσφέρουν άνεση ακόμη και στις πιο κρύες συνθήκες οδήγησης το χειμώνα.

Έξυπνο Σύστημα Keyless

Ο κεντρικός διακόπτης είναι τεχνολογίας Keyless, με ηλεκτρικό κλείδωμα/ξεκλείδωμα για την τάπα του ρεζερβουάρ και τη σέλα. Στο βασικό εξοπλισμό του VIRTUS περιλαμβάνεται επίσης και συναγερμός, ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα 10” μετά την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη με το ασύρματο κλειδί.

Ντουλαπάκι με Θύρα USB

Στην αριστερή πλευρά της ποδιάς υπάρχει ένα μικρό ντουλαπάκι όπου ο αναβάτης μπορεί να αποθηκεύσει μικροαντικείμενα, έγγραφα ή το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μπορεί και να φορτίσει μέσω της θύρας USB που διαθέτει.

Ρυθμιζόμενες Μανέτες

To Virtus 300 είναι από τα ελάχιστα scooters της κατηγορίας που διαθέτει ρυθμιζόμενες μανέτες (5 θέσεων).

Αποθηκευτικός Χώρος Κάτω από τη Σέλα

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, ενώ μένει και χώρος για μικροαντικείμενα.

Τιμή: 3.995€

περιλαμβάνει ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης

Φωτογραφίες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΨΥΞΗΥγρόψυκτος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1/4
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα
ΙΣΧΥΣ26ps / 8.250rpm
ΡΟΠΗ24Nm / 7.000rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ3.7 L / 100 km
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ13.5 L
ΒΑΡΟΣ168kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)1940 x 780 x 1270/1330
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ800mm
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔίσκος 240mm +ABS με 2πίστονη ακτινική δαγκάνα J.Juan (Ø25)
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔίσκος 220mm + ABS με 4πίστονη αντικριστή δαγκάνα J.Juan (Ø25)
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗΤηλεσκοπικό Πιρούνι (90mm/33mm)
ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΑΝΑΡΤΗΣΗ Δύο Αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.110/70-13
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.130/70-13