μοτοσυκλέτα

Διαθέσιμα Χρώματα

Σύστημα Keyless Gen 2.5

Το επαγωγικό κλειδί Gen 2.5 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης με εξαιρετική αντικλεπτική προστασία.
Η ενσωματωμένη κεραία HF ενισχύει το σήμα του πομπού που αναγνωρίζεται από τη μοτοσυκλέτα όταν βρεθεί σε απόσταση 1,5 μέτρου. Με θέση για μπρελόκ, το Keyless σύστημα τελευταίας γενιάς έχει δείκτη αδιαβροχοποίησης IP67. Σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική κλειδαριά τιμονιού δεύτερης γενιάς, προσφέρει στον αναβάτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία, διευκολύνοντας την καθημερινότητά του.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σένσορα, που λειτουργεί ακόμα κι αν η στάθμη μπαταρίας του πομπού είναι χαμηλή.

ECO & SPORT Χαρτογράφηση

Με διπλή χαρτογράφηση, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο λειτουργίες, την “Ε” (eco) για εξοικονόμηση καυσίμου σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων ή την “S” για γρήγορη και απαιτητική sport οδήγηση. Κατά τη λειτουργία εξοικονόμησης καυσίμου το πρόγραμμα παρεμβαίνει προσωρινά μεταβάλλοντας τη χαρτογράφηση σε sport λειτουργία όταν οι στροφές του κινητήρα ξεπεράσουν τις 7.000 στροφές, διευκολύνοντας τον αναβάτη σε προσπέραση έκτακτης ανάγκης.

Δοχείο Καυσίμου 17 Λίτρων

Το δοχείο καυσίμου 17 λίτρων γαλβανισμένο εσωτερικά με αντιοξειδωτική βαφή αποτρέπει τη διάβρωση και την εισχώρηση σωματιδίων στο φίλτρο βενζίνης.

Έγχρωμη TFT Οθόνη

Η έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης (HD), υψηλής φωτεινότητας (HB), TFT/LCD με τεχνολογία IPS για μεγαλύτερη γωνία θέασης, διαθέτει αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον.

Έχει τέσσερα εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει.

Διαθέτει λειτουργίες όπως συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, κοινή χρήση οθόνης πλοήγησης, κατοπτρισμό οθόνης (screen mirroring) , ένδειξη αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth και δυνατότητα απάντησης κλήσης.  Πληροφορεί επίσης για τη θερμοκρασία και την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο.

Full LED Φώτα 

Ο πλήρης φωτισμός LED παράγει καλύτερη απόδοση για μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη.
Ο στρογγυλός προβολέας φέρει εξαιρετικής αισθητικής πινελιές με περιμετρικά φώτα ημέρας (DRL) σε σχήμα δακτυλίδι και με μία γωνιακή επίπεδη ράβδο αλουμινίου να προβάλει από το πλάι, πάνω στο δεξιό τμήμα του προβολέα.
Ξεχωριστή  γοητεία προσθέτουν στα φλας τα προστατευτικά διακοσμητικά στοιχεία.
Η σχεδίαση της ουράς ακολουθεί μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση με το πίσω φως να έρχεται σαν σε συνέχεια των κρυφών χειρολαβών του συνεπιβάτη.

Καθρέπτες “café racer” & Προστατευτικά Μανέτας

Στα άκρα του τιμονιού είναι τοποθετημένοι οι  καθρέπτες τύπου “café racer” καθώς και τα προστατευτικά αλουμινίου των ρυθμιζόμενων μανετών.

Διακόπτες Κρυφού Φωτισμού

Νέοι, μοντέρνοι, εύχρηστοι διακόπτες με οπίσθιο κρυφό φωτισμό  που εντυπωσιάζει τη νύχτα.
Ηλεκτρικά πραγματοποιούνται το άνοιγμα καλύμματος ρεζερβουάρ, το άνοιγμα της σέλας και το ξεκλείδωμα του τιμονιού, αυξάνοντας το επίπεδο ευκολίας για τον αναβάτη της GK 350.
Οι πρόσθετοι εσωτερικοί διακόπτες που ελέγχουν τις επιπλέον λειτουργίες της μοτοσυκλέτας, φέρουν δείκτη αδιαβροχοποίησης IP67.

Διπλή Θύρα USB QC3.0

Η θύρα φόρτισης USB διαθέτει 2 USB εξόδους QC3.0 για την ταχεία φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα. Κατά τη φόρτιση συσκευών κάθε θύρα μπορεί να φορτίσει με ισχύ 18W.

Εξαιρετικό Σύστημα Αναρτήσεων

Οι κορυφαίες αναρτήσεις με το υψηλής ακαμψίας ανεστραμμένο πιρούνι διαδρομής 134mm και διαμέτρου 43mm και τη monoshock ανάρτηση αζώτου-λαδιού διαδρομής 56mm και διαμέτρου 52mm, παρέχουν εξαιρετική απόδοση και απόσβεση, ακόμη και σε διαδοχικές ανωμαλίες του οδοστρώματος, βελτιστοποιώντας τον έλεγχο και την άνεση του αναβάτη.

Μοναδικής Σχεδίασης Σέλα

Η ενιαία σέλα δημιουργεί δύο επίπεδα με το μαξιλάρι να παραπέμπει σε retro στιλ.
Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής της, κάνει το αφρώδες μαλακό και αναπαυτικό χωρίς να παραμορφώνει.

Ενισχυμένο Ψαλίδι από Χυτό Αλουμίνιο

Το ψαλίδι από χυτό κράμα αλουμινίου επιτυγχάνει μείωση του βάρους, υψηλότερη στρεπτική ακαμψία και εξαιρετική σταθερότητα.

Ρυθμιζόμενα Λεβιέ Αλουμινίου

Τα πεντάλ ελέγχου φρένου και αλλαγής σχέσεων διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης τριών θέσεων για μεγαλύτερη εργονομία και άνεση.

Εντυπωσιακής Σχεδίασης Εξάτμιση

Η εντυπωσιακή και υψηλής αισθητικής εξάτμιση, με τη διπλή διακριτική κοντή απόληξη, ενισχύει τη σχεδίαση του GK 350.
Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες,  εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ακτινική Δαγκάνα J.JUAN & BOSCH ABS

Με προστατευτικό κάλυμμα που θα τραβήξει τα βλέμματα, το εμπρός δισκόφρενο είναι διάστασης 320mm, με ακτινική δαγκάνα 4 εμβόλων μπροστά και 265mm πίσω.

Τα μεγάλα δισκόφρενα, η ρυθμιζόμενη μανέτα 4 θέσεων και το ρυθμιζόμενο πεντάλ 3 θέσεων και το δικάναλο σύστημα πέδησης ABS από την BOSCH συντελούν σε ένα εξαιρετικό σύστημα πέδησης, τόσο σε αίσθηση όσο και σε ασφάλεια.

Πλαίσιο Υψηλής Αντοχής & Κατανομή Βάρους 50:50

Το νέο πλαίσιο μειώνει αποτελεσματικά τους κραδασμούς του κινητήρα. Το ενισχυμένο εμπρόσθιο τμήμα του πλαισίου μεγιστοποιεί την ακαμψία για δυναμική εμπειρία οδήγησης.
Η GK 350 επιτυγχάνει την ιδανική κατανομή του βάρους, με ποσοστό 50:50, χαρίζοντας ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών TPMS

Το γερμανικό και υψηλής ακρίβειας σύστημα TPMS παρακολουθεί, ενημερώνει για τη σωστή πίεση και θερμοκρασία των ελαστικών και προειδοποιεί σε περίπτωση μη φυσιολογικής πίεσης στην οθόνη της μοτοσυκλέτας.

Η βέλτιστη κατάσταση των ελαστικών μέσω του TPMS προσφέρει ασφάλεια, οικονομία καυσίμου, μείωση εκπομπών CO₂, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και βελτιωμένη συμπεριφορά των ελαστικών.

Ακτινωτές Ζάντες & Tubeless Ελαστικά

Οι ακτινωτοί τροχοί, μειώνουν το συνολικό βάρος της ζάντας, προσφέρουν μεγαλύτερη ευκαμψία και προσαρμογή σε διαφορετικές συνθήκες δρόμου και καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.

Οι ακτινωτές ζάντες φέρουν ειδική σχεδίαση για τη χρήση tubeless ελαστικών, με τις ακτίνες να εδράζονται περιφερειακά της ζάντας, στο χείλος του τροχού.
Τα ελαστικά ειναι τύπου Radial, διαστάσεων 120/70-17 μπροστά και 160/60-17 πίσω.

Κινητήρας Υψηλής Σχέσης Συμπίεσης

Ο νέος κινητήρας 350 της ZONTES χάρη στην υψηλή σχέση συμπίεσης 12.3:1, προσφέρει υψηλές επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση.
Τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος, κινητήρας με απόδοση 39,5 ίππους στις 9.500 σ.α.λ.
Με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και λίπανση υγρού κάρτερ, εμφανίζει τη μέγιστη ροπή 32,8Nm στις 7.500 σ.α.λ.
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων και η τροφοδοσία γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό της BOSCH. Η μονάδα EFI της BOSCH τελευταίας γενιάς, πέραν του ψεκασμού καυσίμου βελτιστοποιεί τη λειτουργία του βεντιλατέρ ψυγείου, τις λειτουργίες sport & fuel-saving.

Συμπλέκτης Ολίσθησης

Η GK 350 φέρει συμπλέκτη ολίσθησης με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας να ειναι πιο προβλέψιμη και σταθερή σε απότομο κατέβασμα ταχυτήτων ή κλείσιμο του γκαζιού, μειώνοντας το φρένο κινητήρα, ενώ δίνει πιο ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη.

Τιμή: 4.785€

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Φωτογραφίες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΨΥΞΗΥγρόψυκτος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1 – DOHC / 4
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI (BOSCH)
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα
ΙΣΧΥΣ39,5ps / 9500rpm (Sport)
ΡΟΠΗ32,8Nm /7.500rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ3,67 L/ 100km (WMTC3)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ17L
ΒΑΡΟΣ188 kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)2070 x 845 x 1120
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ816 mm
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔΙΣΚΟΣ 320mm ΜΕ ΤΕΤΡΑΠΙΣΤΟΝΗ ΑΚΤΙΝΙΚΗ ΠΛΕΥΣΤΗ ΔΑΓΚΑΝΑ
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔΙΣΚΟΣ 265mm ΜΕ ΠΛΕΥΣΤΗ ΔΑΓΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΟΥ 38.4mm
ABSΔΙΚΑΝΑΛΟ, BOSCH 9.1
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΙΡΟΥΝΙ (134mm / 43mm)
ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗMONOSHOCK (56mm / 52mm)
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.120/70- 17 RADIAL
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.160/60-17 RADIAL