Bάρκα
μηχανή βάρκας Honda

Διαθέσιμα Χρώματα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2.3HP

Αξιόπιστη και αθόρυβη, με εργονομική λαβή μεταφοράς, επιτρέπει την απόλαυση της μοναδικής εμπειρίας Honda οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

ΦΟΡΗΤΗ ΙΣΧΥΣ

Όλα τα πλεονεκτήματα της τετράχρονης τεχνολογίας, σε μια μικρή εξωλέμβια

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΚΑΖΙΟΥ

Για ευκολότερη και άνετη οδήγηση, η περιστρεφόμενη λαβή της BF2.3 συνδυάζεται με έναν σφικτήρα γκαζιού. Ο σφικτήρας αυτός επιτρέπει την σταθεροποίηση της θέσης του γκαζιού όπως το σύστημα ελέγχου πορείας χρίζοντας στο χρήση ξεκούραστες στιγμές στο νερό.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ένας φυγοκεντρικός συμπλέκτη επιτρέπει στη μηχανή να λειτουργεί στο ρελαντί χωρίς να περιστρέφονται τα πτερύγια της προπέλας. Για να εμπλακεί ο συμπλέκτης και να θέσει την προπέλα ξανα σε κίνηση, αρκεί η περιστροφή του γκαζιού. Περιστροφή και έφυγες!

Η ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Θα εκπλαγείς από το πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι η πιο μικρή εξωλέμβια μηχανή της Honda.
Σε αντίθεση με τις δίχρονες, αυτές οι τετράχρονες μηχανές είναι εξαιρετικά αθόρυβες. Είναι επίσης πολύ αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς δεν υπάρχει ανάμειξη  λαδιού  και βενζίνης. Έτσι, καθώς εξερευνείς τις ακτές της θάλασσας ή επιταχύνεις στη μέση μιας λίμνης ή ενός ποταμού, γνωρίζεις ότι το καθαρό νερό που διασχίζεις παραμένει  καθαρό .

ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΗ

Μονοκύλινδρη, τετράχρονη, με εξαιρετικά εύκολη εκκίνηση και σύστημα διεύθυνσης 360° για απλουστευμένη ικανότητα ελιγμών.

Εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για ακριβή έλεγχο του χρόνου ανάφλεξης, η αερόψυκτη BF2.3 δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα

Απλός χειρισμός, ελάχιστη συντήρηση και παροχή περισσότερης σταθερής ροπής, ικανής να μετακινήσει βαρύτερα σκάφη, αν χρειαστεί. Αν προσθέσεις στην εξίσωση τη θρυλική αξιοπιστία της Honda, την κορυφαία απόδοση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι.

ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

Σεβασμός στο περιβάλλον

Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας δεν έχει καμία απολύτως αξία αν επηρεάζει αρνητικά τα έμβια όντα γύρω μας. Όταν ειδικότερα πρόκειται για το θαλάσσιο περιβάλλον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να επιτρέπουμε σε καύσιμα από σκάφη να μολύνουν τις θάλασσες.

Με τον τρόπο της Honda

Ο Soichiro Honda είχε ένα όραμα, να κάνει τις εξωλέμβιες μηχανές πιο καθαρές, πιο ήσυχες και πιο φιλικές προς την υδρόβια ζωή. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών. Η υλοποίηση αυτής της ιδέας κατέστησε τη Honda πρωτοπόρο στην τεχνολογία θαλάσσιων μηχανών, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας έκανε όλους πιο υπεύθυνους απέναντι στο περιβάλλον.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως ακριβώς και οι μηχανές μας, η εγγύηση της Honda είναι ο,τι καλύτερο θα βρεις!

Η Honda είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή προστασία από την διάβρωση μέσω της εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας της και της βοήθειας των ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών, που είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, παρέχοντας service υψηλής ποιότητας. Η εγγύηση της Honda καλύπτει κάθε χρήση, είτε ιδιωτική είτε επαγγελματική. Αυτό όμως που κάνει την εγγύηση Honda Marine ασυναγώνιστη, είναι πως διατηρεί την ίδια αξία σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία ημέρα κάλυψης για εμάς έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την πρώτη ημέρα. Γιατί όταν σκέφτεσαι Honda, σκέφτεσαι αξιοπιστία.

Τέσσερις γραμμές άμυνας

Η ισχυρή προστασία από την διάβρωση επιτυγχάνεται με τέσσερις γραμμές άμυνας. Αρχικά πραγματοποιείται ανοδίωση του περιβλήματος αλουμινίου με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία «Διπλής Στεγανοποίησης». Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα εποξικό αστάρι, πριν από τη γυαλιστερή ασημένια βαφή. Για περαιτέρω προστασία από τις ακτίνες υπεριώδους ακτινοβολίας, στη συνέχεια εφαρμόζεται μία διάφανη επίστρωση ρητίνης για φινίρισμα. Τελευταίες πινελιές, για απόλυτη προστασία, αποτελούν η τοποθέτηση ανοδίου και αδιάβροχων βυσμάτων.

ΤΙΜΕΣ BF2,3HP

BF2.3HP SCHU Τιμή: 1300 980€

περιλαμβάνει ΦΠΑ

BF2.3 LCHU Τιμή: 1340 1.020€

περιλαμβάνει ΦΠΑ

Φωτογραφίες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

BF2.3 SCHU

Τύπος ΚινητήραΤετράχρονος, αερόψυκτος
ΒαλβίδεςOHV μονοκύλινδρος
Κυβισμός (cc) 57
Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 45 x 36
Εύρος Μέγιστων Στροφών (RPM) 5.000 – 6.000
Ονομαστική Ισχύς (kW(PS))1,7 (2,3)
Σύστημα Ψύξης Ψύξη αέρα
Παροχή Καυσίμου 1 καρμπυρατέρ
Σύστημα Ανάφλεξης Με τρανζίστορ
Σύστημα ΕκκίνησηςΧειροκίνητο
Σχέση Μετάδοσης2,42
Φυγοκεντρικός ΣυμπλέκτηςΝαι
Περιστροφή ΠροπέλαςStandard
Ρύθμιση Κλίσης (trim) & Ανύψωσης (tilt) Μηχανής Χειροκίνητη 4 σταδίων
Ύψος Τραβέρσας (mm)418
Καθαρό βάρος (kg) 13,5
Μήκος (mm) 410
Πλάτος (mm) 280
Ύψος (mm) 945

BF2.3 LCHU

Τύπος ΚινητήραΤετράχρονος, αερόψυκτος
ΒαλβίδεςOHV μονοκύλινδρος
Κυβισμός (cc) 57
Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 45 x 36
Εύρος Μέγιστων Στροφών (RPM) 5.000 – 6.000
Ονομαστική Ισχύς (kW(PS))1,7 (2,3)
Σύστημα Ψύξης Ψύξη αέρα
Παροχή Καυσίμου 1 καρμπυρατέρ
Σύστημα Ανάφλεξης Με τρανζίστορ
Σύστημα ΕκκίνησηςΧειροκίνητο
Σχέση Μετάδοσης2,42
Φυγοκεντρικός ΣυμπλέκτηςΝαι
Περιστροφή ΠροπέλαςStandard
Ρύθμιση Κλίσης (trim) & Ανύψωσης (tilt) Μηχανής Χειροκίνητη 4 σταδίων
Ύψος Τραβέρσας (mm)571
Καθαρό βάρος (kg) 14
Μήκος (mm) 410
Πλάτος (mm) 280
Ύψος (mm) 1100